Να στείλετε μήνυμα
Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd.
ταχυδρομείο cnkhong@163.com Τηλ. 86-571-88614796
Σπίτι >
Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd.

Καινοτομία, Deligence, απόλαυση

Επαγγελματικός προμηθευτής των προϊόντων MBR/UFmembrane στην κατεργασία ύδατος από το 2003
  • Κίνα Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Νοτιοανατολική Ασία , Ωκεανία
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας
Εμπορικά σήματα: CNKHONG
Έτος που καθιερώνεται: 2003
PC εξαγωγής: < 10%
Εισαγωγή

, Co. τεχνολογίας μεμβρανών Hangzhou Kaihong, ΕΠΕ, καθιερωνόμαστε στο έτος 2003. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή UF και τις ενότητες μεμβρανών MBR. Είμαστε κύριοι περισσότερο από 20 ετών εμπειρίας για να ισχύσουμε των ενοτήτων μεμβρανών UF και MBR. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 1000 εργοστάσια επεξεργασίας νερού. Έχουμε επίσης περισσότερους από 2000 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Έχουμε την ομάδα Ε&Α για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα και τη νέα χωρίζοντας τεχνολογία για μας. Έχουμε επίσης το ποιοτικό ελέγχοντας σύστημα για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα μας. Αυτή τη στιγμή τα κύρια προϊόντα μας αποτελούνται από PSF/PP/PVDF. Έχουμε τις κοίλες μεμβράνες ινών και τις μεμβράνες επίπεδων φύλλων για τα συστήματα MBR. Έτσι μπορούμε να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις για την επεξεργασία απόβλητου ύδατος και τον καθαρισμό νερού.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Ιστορία

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

 

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

, Co. τεχνολογίας μεμβρανών Hangzhou Kaihong, ΕΠΕ, καθιερωνόμαστε στο έτος 2003. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή UF και τις ενότητες μεμβρανών MBR. Είμαστε κύριοι περισσότερο από 12 ετών εμπειρίας για να ισχύσουμε των ενοτήτων μεμβρανών UF και MBR. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 1000 εργοστάσια επεξεργασίας νερού. Έχουμε επίσης περισσότερους από 2000 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε την ομάδα Ε&Α για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα και τη νέα χωρίζοντας τεχνολογία για μας.

Η ομάδα μας

Ομάδα Ε&Α,
Ομάδα της παραγωγής
Ομάδα πωλήσεων
Τμήμα χρηματοδότησης

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ

86-571-88614796
BLDG 10-1, # 11 Lingang Rd, οδός Renhe, Yuhang Dist, Hangzhou, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε