Να στείλετε μήνυμα
Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd.
ταχυδρομείο cnkhong@163.com Τηλ. 86-571-88614796
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Hangzhou Kaihong Membrane Technology Co., Ltd. latest company case about UF σύστημα εξοπλισμού για τον καθαρισμό νερού με το υλικό PVDF
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

UF σύστημα εξοπλισμού για τον καθαρισμό νερού με το υλικό PVDF

2023-05-16

latest company case about UF σύστημα εξοπλισμού για τον καθαρισμό νερού με το υλικό PVDF

UF σύστημα εξοπλισμού για τον καθαρισμό νερού με το υλικό PVDF

 

1. Συνοπτική εισαγωγή

 

Ultrafiltration (UF) περιλαμβάνει τον πίεση-οδηγημένο χωρισμό των υλικών από μια λύση τροφών. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τους μοριακούς και μικροβιακούς μολυσματικούς παράγοντες, αλλά δεν αφαιρεί τα ιόντα και τα μικρά μόρια. Η πίεση οδηγεί τη διαδικασία, η οποία λειτουργεί χαρακτηριστικά με μια πίεση τροφών 4 έως 100 PSI. UF οι εγκαταστάσεις είναι αυτοματοποιημένες και έχουν τις χαμηλές λειτουργικές απαιτήσεις εργασίας. UF οι μεμβράνες έχουν μια ζωή υπηρεσιών τριών έως πέντε ετών ή μακρύτερος, η οποία είναι συγκρίσιμη με τις μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης.

UF οι ενότητες είναι διαθέσιμες στο εμπόριο σε σωληνοειδή, την κοίλος-ίνα, το πιάτο και το πλαίσιο, και τις σπειροειδείς διαμορφώσεις πληγών.

UF διαλυτές ουσίες απορριμάτων μεμβρανών που κυμαίνονται το μέγεθος από 0,01 μικρά ως 0,1 μικρά. Ο ίσος στο μοριακό βάρος έκοψε (MWCO) 1000-500,000 daltons.

Τα διαφορετικά υλικά μεμβρανών με το ίδιο ονομαστικό MWCO μπορούν να έχουν το διαφορετικό ποσοστό απόρριψης. Επειδή η διανομή μεγέθους πόρων και η ομοιομορφία έχουν επιπτώσεις στην απόδοση απορριμάτων.

Η χημική φύση του υλικού μεμβρανών έχει επιπτώσεις επίσης στη λερώνω-απόρριψη μεμβρανών.

Έτσι το ποσοστό ροής μεμβρανών, η απόδοση απόρριψης και η κατά της μόλυνσης απόδοση είναι σημαντικότερα για τις διαφορετικές ενότητες UF.

 

2. Περιγραφή ultrafiltration CNKHONG των ενοτήτων

2.1 χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενότητας

Οι Ultrafiltration CNKHONG ενότητες αποτελούνται από τις υψηλής αντοχής κοίλες μεμβράνες ινών, αποτελούνται από Polyvinylidene το φθορίδιο (PVDF). Το μέγεθος πόρων 0,03 µm είναι αρκετό για την αφαίρεση των βακτηριδίων, των ιών, και των μορίων συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών κολλοειδών. β

Οι μεμβράνες είναι που αντιμετωπίζονται ειδικές για να είναι υδρόφιλες. Είναι εύκολοι καθαρισμός και wettability που βοηθούν να διατηρήσουν τη μακροπρόθεσμη απόδοση. β έξω στη ροή η διαμόρφωση μπορεί να υπομείνει την υψηλή ανοχή των στερεών τροφών. Μπορούν επίσης να είναι χρησιμοποιημένος πιεσμένος αέρας για να βοηθήσουν την αποκατάσταση καθαρισμού.

Το αδιέξοδες ποσοστό και η ενέργεια αποκατάστασης προσφοράς τρόπων διήθησης υψηλότερες - αποταμίευση. Το μεγαλύτερο νερό που ανακτεί το ποσοστό μπορεί να είναι περισσότεροι μπορεί 95%.

 

 

2.2 δομή και προδιαγραφές των ενοτήτων μεμβρανών CNKHONG UF

2.2.1 μικρό μέγεθος των ενοτήτων UF

aa.png

1607410195(1) .png


Η δομή ως εξής: 2.2.2 τύπος Α 8 ιντσών ενότητας UF.

ab.png

1607410246(1) .png


2.2.3 τύπος Β 8 ιντσών ενότητας UF. Η δομή ως εξής:

1607412085(1) .png

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ

86-571-88614796
BLDG 10-1, # 11 Lingang Rd, οδός Renhe, Yuhang Dist, Hangzhou, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε